Big Work
Image default
Travel

Boomhut overnachting

Zin in vakantie? Je kunt de boom in!

Letterlijk, want op glampings.nl boek je zonder gedoe een super-deluxe overnachting in een boomhut. Dit is de droom van elk kind. En laten we wel wezen, sommige kinderdromen laten je nooit los. De meeste volwassenen vinden het maar wat leuk om een paar nachten door te brengen in de top van de boom.

Overnachten in een boomhut is lekker avontuurlijk, maar ook enorm ontspannend. Je slaapt -letterlijk- midden in de natuur. Het kan maar zo dat je ’s ochtends gewekt wordt door een vogeltje dat naast je raam zit te fluiten. En wie weet komt er tijdens het ontbijt wel een eekhoorntje op bezoek!

Veilig en comfortabel

Denk je bij het woord boomhut aan een tochtige hut, waarbij de spijkers half uit het hout steken? Laat ons je dan even geruststellen. De moderne boomhut is een volwaardig vakantiehuisje, met alle comfort en luxe die je van een vakantiehuisje mag verwachten. Het enige verschil is dat je in de boomhut hoog boven de omgeving uittorent. Dat geeft je een prachtig uitzicht en een stukje ongeëvenaarde privacy.

Overal staan boomhutten

Liefhebber van boomhutten? Je kunt in heel Europa overnachten in een boomhut. Van Scandinavië tot Spanje en Portugal, van het Kroatische Grabovac (vlakbij de befaamde Plitvice) tot de Veluwe. Maar waar je reis ook begint, het begint met een bezoek aan glampings.nl om je overnachting in een boomhut te boeken. Boek jouw boomhut vandaag nog voor het komende jaar en wees verzekerd van een prachtige vakantie!