Big Work
Image default
Transport and Transportation

Een verhuisbedrijf kiezen in Rotterdam voor je bedrijfsverhuizing

Een verhuisbedrijf kiezen in Rotterdam voor je bedrijfsverhuizing? Dan kies je natuurlijk Jac Den Hollander. Kantoor en project verhuizingen nemen ze serieus. Een goede voorbereiding is het halve werk en dat weten ze. Vakkundig organiseren ze de bedrijfsverhuizing door het hele proces heen. 

Bedrijfsverhuizing bij Jac den Hollander

Bij een bedrijfsverhuizing gaat het werk gewoon door. Hoe maakt het verhuisbedrijf dat mogelijk? De verhuizers zorgen ervoor dat het werk zo min mogelijk gehinderd wordt. Ze plannen de verhuizing op een manier dat het werk zoveel mogelijk gewoon door kan gaan, door goede afspraken te maken. Tegenwoordig is het werken met ICT apparaat niet meer weg te denken, daarom weten de verhuizers daarmee om te gaan. Ze ontkoppelen het apparatuur, verhuizen het en sluiten het weer aan. Dit allemaal op een vakkundige manier door ICT services. Zo heeft u geen zorgen dat u niet zou kunnen netwerken. Vertrouwelijke gegevens blijven vertrouwelijk, daar wordt nauwkeurig mee omgegaan. Archiefbeheer en archiefverhuizingen kunt u met een gerust hart overlaten aan de verhuizers van Jac Den Hollander, voor een lange of korte periode. Wilt u daar meer over weten? Vraag gerust om informatie over de mogelijkheden die er zijn. 

Zakelijk alles goed op een rijtje 

9 punten die goed geregeld zijn bij Jac Den Hollander: 

  • ICT-services waarbij er vakkundig ontkoppelt, verhuist en aangesloten wordt van ICT apparatuur
  • Planmatige aanpak kantoor- en projectverhuizing op professionele manier 
  • Cablemanagment op de meest efficiënte en veilige manier van bekabeling
  • Archiefverhuizing en archiefbeheer-opslag op professionele en betrouwbare manier 
  • Facillity management: voorraad beheer, ingangscontrole, bijhouden van voorraadadministratie, veiligstellen, registreren en uitleveren  – 16.000 m3 geconditioneerde beveiligde boekopslag  –
  • Handyman services: vakkundig demonteren en monteren van alle kantoor- en andere meubelen, het ophangen van schilderijen en lampen 
  • Kunst en antiek wordt vakkundig behandelt
  • Prijs en kwaliteit verhouding als de beste 

Bedrijfsverhuizing regio Rotterdam in goede handen 

Bij Jac Den Hollander is u bedrijfsverhuizing in goede handen. Niet alleen in Rotterdam, maar ook in de hele regio. Daaronder vallen Barendrecht, Spijkenisse, Rhoon, Nieuwerkerk aan de IJssel, Capelle aan de IJssel, Bergschenhoek, Vlaardingen, Krimpen aan de IJssel, Schiedam, Gouda en Ridderkerk.  Het ontzorgen van de klanten staat bij Jac Den Hollander bovenaan. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat het een vakkundig en betrouwbaar verhuisbedrijf is. Er worden goede afspraken gemaakt en duidelijke offertes gegeven. Een handigheid die u kunt gebruiken is de verhuis checklist! Er is een vast aanspreekbaar persoon, hierdoor is er minder kans op miscommunicatie. Het klantenbestand dat in het trotse bezit is van Jac Den Hollander mag er wezen. Door jarenlange vakkundige betrouwbare inzet opgebouwd. 

Naar uw wensen 

Jac Den Hollander houdt rekening met uw wensen. Het verzorgen van een zorgeloze verhuisdag is het streven. Het verhuisbedrijf is lid van een onafhankelijk geschillencommissie. Het bied verhuisgarantie en garantie op uw aanbetaling. Een volledig verzekerde inboedel en algemene voorwaarden opgesteld met de consumentenbond.  Heeft u nog vragen? Neem dan gerust online contact op met vakkundige medewerkers, ze helpen u graag.

Naar uw wensen  Jac Den Hollander houdt rekening met uw wensen. Het verzorgen van een zorgeloze verhuisdag is het streven. Het verhuisbedrijf is lid van een onafhankelijk geschillencommissie. Het bied verhuisgarantie en garantie op uw aanbetaling. Een volledig verzekerde inboedel en algemene voorwaarden opgesteld met de consumentenbond.  Heeft u nog vragen? Neem dan gerust online contact op met vakkundige medewerkers, ze helpen u graag.

https://jacdenhollander.nl/bedrijf/