Big Work
Image default
Travel

Luxe kamperen? Ga glamping in Europa

Het is dé grote nieuwe vakantietrend: glamping. Op het eerste gezicht is dat maar een raar woord. Maar als je weet dat glamping een samentrekking is van “glamorous” en “camping” is meteen duidelijk wat het betekent. Glamping staat voor kamperen in luxe en weelde.

Kamperen was altijd al een favoriete manier om de vakantie door te brengen voor gezinnen met kinderen. De kids hebben de tijd van hun leven op de camping. Lekker spelen, rennen en de natuur in. Voor ouders was kamperen minder leuk. Sommigen vonden het maar afzien en bleven liever thuis om te tuinieren. Met glamping wordt kamperen ook voor de ouders leuk.

Glamping in heel Europa

Glamping is mogelijk in alle belangrijke vakantielanden van Europa. Van Portugal tot Kroatië, van Nederland tot Italië. Noem je favoriete vakantieland en de kans is groot dat je er op de glamping een heerlijke tijd kunt doorbrengen.

De ene glamping nog luxer dan de andere

Natuurlijk is niet elke glamping in Europa hetzelfde. Het maakt nogal verschil of je op een glamping in Italië staat, of op een glamping in de Belgische Ardennen. Hoewel glamping altijd comfort en luxe belooft, kan de hoeveelheid luxe afhangen van de gekozen glamping. In de simpelste vorm heb je een luxe en ruime tent, met slaapkamers en een keukentje. Maar je kunt ook zomaar een glamping hebben met privé sanitair, of soms zelfs een bubbelbad.

Wil je ook genieten?

Wil jij ook de vakantie van je leven beleven. Met je partner, of het hele gezin? Kom dan naar www.glampings.com voor een selectie van de beste glampings die je in Europa kunt vinden. Heb je er eentje gevonden die aan al je eisen voldoet? Dan boek je de glamping met een paar muisklikken.