Big Work
Image default
Offers

Met een gehuurde steiger schiet je zo de lucht in!

Een steiger huren zul je waarschijnlijk niet elke dag doen. Het kan dan ook lastig zijn om de juiste steiger uit te kiezen voor je bouwproject. Er zijn dan ook erg veel verschillende soorten steigers te verkrijgen. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld rolsteigers, kamersteigers, trapsteigers en nog veel meer. Om je een beetje wegwijs te maken in het huren van een steiger, zetten wij op een rijtje waar je op moet letten!

De keuze is reuze

Steigers komen in verschillende hoogtes. Hierdoor kan het dan ook lastig zijn om te bepalen hoe hoog hij precies moet zijn. Omdat je de steiger zelf opbouwt, kun je de lengte vaak nog bepalen voor de klus. Het is dan ook aan te raden om een iets hogere steiger te nemen dan je van te voren inschat!

Weet waarvoor de steiger nodig is

Het eerste dat je doet voordat je een steiger gaat huren, is inzichtelijk maken waar je hem voor nodig hebt. Wanneer je bijvoorbeeld een steiger nodig hebt voor buiten, zullen er al verschillende modellen afvallen. Daarnaast is het belangrijk om te weten of je de steiger ook voor meerdere dingen nodig hebt, of dat het slechts een klus is. Wanneer je bijvoorbeeld in huis een muur gaat schilderen heb je een andere steiger nodig dan wanneer je buiten het dak op gaat. Zorg er dan ook voor dat je precies inzichtelijk hebt waar je de steiger voor gaat gebruiken, hoe hoog hij moet zijn en of hij verplaatsbaar moet zijn of niet.

Advies

Steigerverhuur is niet (altijd) kant en klaar. Je dient hem dan ook zelf in elkaar te zetten. Wanneer het je eerste keer is dat je dit doet, kan dit lastig zijn. Uiteraard krijg je er altijd een opbouw handleiding voor, zodat je het op een goede manier doet. Wanneer je de steiger gaat huren, kan het goed zijn om extra te vermelden dat je het nog nooit gedaan hebt. Hierdoor kun je advies krijgen over hoe je hem het beste in elkaar kunt zetten. Dit zal je dan ook veel werk schelen.

 

https://www.123machineverhuur.nl/