Big Work
Image default
Beauty and Personal Care

Wimperextensions goedkoop

 

Wimperextensions goedkoop

In een oogslag de mooiste wimpers van Nederland!

Wilt u graag volle natuurlijke en uitdagende wimpers? Dan kent u waarschijnlijk al het trucje met mascara en nepwimpers. Het nadeel hiervan is dat u ze iedere dag opnieuw weer in de ochtend erop moet doen en in de avond ze eraf moet halen. U kunt daarom ook kiezen om bij uw beautysalon wimperextensions te laten zetten. Laat uw wimper-wens vervullen bij Wimperextensions Deventer. Hier kunnen Wimperextensions goedkoop en mooi worden geplaatst voor een mooie oogopslag! 

Wimperextensions uitleg

Wimperextensions zijn stukjes nepwimpers die een voor een op en tussen uw eigen natuurlijke wimpers worden geplakt met behulp van speciale allergie vrije wimperlijm. Doordat er steeds kleine bosjes extensions worden aangebracht, zal dit zorgen voor een zeer natuurlijk effect. Wimperextensions zijn van zichzelf al gekruld en u kunt zelf kiezen tussen verschillende diktes en lengtes. Hierbij wordt gelet op uw eigen oogvorm en de lengte van uw eigen wimpers, om een zo natuurlijk mogelijk effect te creëren. De wimperextensions zullen samen met de natuurlijke wimpers uitvallen. Afhankelijk van uw haarcyclus zal dit variëren tussen drie en zes weken. U kunt er voor kiezen om tussendoor uw eigen wimpers te laten bijwerken, dan worden er eventueel nieuwe extensions bijgeplakt en wordt alles weer netjes gemaakt. Informeer naar de mogelijkheden bij Wimperextensions Zutphen. 

Handige Tip

Om uw wimperextensions mooi te houden, moet u rekening houden met enkele genoemde voorbeelden hieronder;

U mag bijvoorbeeld de eerste 24 uur nadat de wimperextensions gezet zijn, niet douchen ( of zorgen dat uw hoofd / wimpers niet nat worden) want water en/of vocht zorgen er namelijk voor dat de allergie vrije wimperlijm niet goed kan drogen. Na die 24 uur kunt u gewoon weer douchen, sporten, zwemmen et cetera. Kijk wel goed uit met het afdrogen van uw gezicht: doe dit voorzichtig deppend met een zachte handdoek. Zeker niet in uw ogen wrijven!

Verder is het ook uitermate belangrijk om geen producten op oliebasis te gebruiken. U kunt producten als waterproof make-up reiniger het beste laten staan, want dit tast de wimperlijm aan waardoor de extensions kunnen loskomen. Er zijn tegenwoordig steeds meer beautysalons die wimperextensions zetten, maar de kwaliteit verschilt van salon tot salon. Ga in ieder geval niet zelf proberen om wimperextensions te zetten, zonder een workshop te hebben volgen hier voor. Het zetten van wimperextensions is namelijk precisiewerk en zit constant heel dicht op het oog, dus dit kun je het beste laten doen door een beautyprofessional! Bent u op zoek naar een goede beautysalon in omgeving Gelderland? Dan is Wimperextensions Apeldoorn goedkoop, maar ook kwalitatief goed. De beste prijs/kwaliteitverhouding dus!

 

https://droomwimpers.nl